Toen onze dochter met 5,5 week jong op de IC van het UMCG lag, wilde ik graag de gekregen en verzamelde spulletjes bewaren uit deze heftige tijd. Spullen zoals het dagboekje dat we kregen van de Intensive Care verpleegkundigen, verwijsbrieven, het kaartje dat aan haar bedje hing, gekregen kaarten en tekeningen, een fotoalbum, polsbandje enz. 
Maar dan wel in een mooi houten kistje. Ik zocht en zocht en vond allerlei soorten herinneringskistjes, maar niets voor de ziekenhuis tijd.  Dan maar zelf aan de slag!

Omdat ik het me niet voor kan stellen dat ik de enige ben die deze spullen graag in een mooi kistje wil bewaren, heb ik het kistje opgenomen in de webshop. Zo hoop ik dat ik andere ouders kan helpen in het verwerksproces van deze nare tijd. 

Van ieder verkocht kistje gaat €2,- naar het Ronald McDonald huis in Groningen. Omdat we daar zo'n fijne tijd hebben gehad tijdens de opname. Fantastisch huis! Keeping families close.

 

Sorteer op
  • Ziekenhuis Herinneringskistje
    Ziekenhuis Herinneringskistje

    Toen onze dochter met 5,5 week jong op de IC van het UMCG lag, wilde ik graag de gekregen en verzamelde spulletjes bewaren uit deze heftige tijd. Spullen zoals het dagboekje dat we kregen van de Intensive Care verpleegkundigen,…

    € 22,95
© 2017 - 2021 Kadootje van Mootje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel